Magunkról

Üdvözlünk a KATEDRA nyelviskolában

A nyíregyházi Katedra Nyelviskola 2012-ben nyitotta meg kapuit. Nyelviskolánk Nyíregyháza belvárosában, korszerű oktatási eszközökkel angol, német, francia, olasz, orosz, spanyol, magyar és eszperantó nyelvi kurzusokkal várja hallgatóit.

A hatékony nyelvoktatás érdekében kis csoportos és egyéni kurzusokat indítunk, amely garantálja a gyorsabb és sikeresebb felkészülést. Vállalati nyelvoktatásunkkal kifejezetten az adott üzleti nyelvi környezethez alkalmazkodunk, ezáltal fókuszálni tudunk a számodra legszükségesebb ismeretekre.

Amennyiben külföldön szeretnél munkát vállalni, abban az esetben is jó helyen jársz. Intenzív specializált, az igényeidre szabott, egyéni felkészítő kurzusokkal állunk rendelkezésedre.

A nyelvvizsgára, felvételire, érettségire készülő diákokat, hallgatókat intenzív, az órarendhez igazodó tanfolyamokkal, kedvezményes ajánlatokkal várjuk.

Célunk, hogy hallgatóink minél gyorsabban jussanak nyelvvizsgához és egy versenyképes nyelvtudáshoz.

Sietőné Tarr Katalin
ügyvezető

A sikerhez

Nem hiszünk azokban a módszerekben, amelyek néhány hét alatt csodákat ígérnek, ahol alva / pihenve lehet tanulni, ahol gépek tanítanak.

A mi hitünk szerint a Te motivációd a mi diplomás és gyakorlott tanárunk tudásával kölcsönhatásba kerülve vezet el a sikerhez.

A cél eléréséhez szükséges órák száma adott, a cél eléréséhez szükséges idő Rajtad múlik: ha több időd van a tanulásra, gyorsabban érhetsz az utad végére, ha kevesebb, akkor lassabban.

Ha tényleg tudásra vágysz, akkor Te már készen állsz a sikerre és nem kell mást tenned, csak ránk bízni magad és engedni, hogy végigvezessünk azon a hosszú, buktatóktól sem mentes úton, amelynek a végén a kívánt nyelvtudás, és ezen keresztül a sikeres élet vár!

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindazok a feltételeket, amelyeket fontosnak tartunk (és reményeink szerint Te is fontosnak tartasz), folyamatosan és magas színvonalon biztosítani tudjuk számodra. Áraink kialakításakor a másik vezérelvünk, hogy azok az átlagos keresetűek számára is megfizethetőek maradjanak. Olcsóbb nyelviskolát biztos találsz, de ne feledd, hogy a nem megfelelően megválasztott iskolába fektetett pénz és idő elvész, mert nem lesz belőle használható nyelvtudás, nem jön létre a sikeres élet alapja!

Válaszd Te is azt a nyelviskola hálózatot, ahol már több mint 500000 tanuló érte el céljait és ahol havonta 1000-nél többen szereznek sikeres nyelvvizsgát!

Tanulj és vizsgázz Te is a Superbrands és Magyar Brands díjas Katedra Nyelviskolában!

„KATEDRA® Nyelviskola – mindenki iskolája”